Produse - Produse din plante medicinale - Suplimente nutritive - Dispozitive medicale - Pachete promoționale Carieră Blog Contact Termeni și condiții
0

 

O imunitate puternică și un organism mai rezistent - Ce poți face să atingi această stare?

2021-03-31

Sistemul imunitar este un sistem extrem de complex care, dacă este gestionat, are posibilitatea de a preveni boala.

Funcția complexă a sistemului imunitar

Sistemul imunitar, atunci când funcționează corect, folosește răspunsuri imunitare pentru a proteja organismul împotriva agenților patogeni care atacă din exterior și a bolilor care se dezvoltă în interiorul corpului.

Dacă, pe de altă parte, în timpul funcționării apar erori (de exemplu, nu-și poate îndeplini sarcina), conduce la dezvoltarea diferitelor boli sau  organismul devine mai vulnerabil împotriva atacatorilor externi, cum ar fi bacterieni, fungici sau virali.

Poate părea șocant la prima vedere, dar intrăm în contact cu milioane de agenți patogeni în fiecare zi prin atingere sau prin inhalare. Unele dintre ele sunt extrem de periculoase și altele mai puțin dăunătoare.

Nimeni nu poate fi sigur că sistemul său imunitar are puterea de a neutraliza complet agenții patogeni și poate asigura o protecție  maximă.

Așadar, experții recomandă să luăm măsuri: să încercăm să ne întărim și să ne susținem sistemul imunitar prin toate mijloacele posibile, deoarece acest lucru poate fi cel mai important scut apărător, de exemplu în lupta împotriva agenților patogeni care provoacă răceli și gripă.

Dacă sistemul imunitar funcționează eficient, poate combate în mod eficient multe bacterii, ciuperci și unii viruși de multe ori neobservând aproape nimic din această bătălie.

Cum să întărești sistemul imunitar într-un mod natural?

Mergeți la aer curat pentru a vă întări sistemul imunitar. Deși, trebuie ținut cont acum de distanțarea fizică,  nu înseamnă că nu puteți ieși la aer curat pentru a vă reîncărca trupul și sufletul.

Alegeți un loc pentru drumeții care nu este aglomerat și vă puteți bucura fără stres de efectul de benefic al ciripitului păsărilor și să puteți simți pe piele dansul soarelui în timp ce stimulează producția de vitamina D.

Oferiți-vă timp pentru odihnă și somn! Somnul poate  crește nivelul de stres și poate determina, de asemenea, dezechilibrul organismului, ceea ce poate slăbi semnificativ sistemul imunitar.

Așadar, ieșiți în natură, încercați să excludeți stresul sau graba constantă și relaxați-vă suficient!

Și dacă toate acestea sunt suplimentate cu alimente sănătoase și vitamine care au fost lideri în stimularea imunității de zeci de ani, puteți face un pas uriaș către funcționarea optimă a sistemului imunitar.

95% absorbție de vitamina C: efect de șoc

Vitamina C, atunci când este utilizată ca terapie adjuvantă, poate fi eficientă în ajutorul împotriva răcelii și gripei.

Poate neutraliza în mod eficient radicalii liberi din organism și, de asemenea, poate oferi sprijin în lupta pentru reducerea inflamației.

Bazat pe tehnologia lipozomală, Esența ungurească Liposomal C, disponibilă într-o formulă economică de 100 de doze, este absorbită într-un procent de 95%  și ajunge la celule aproape imediat, astfel încât efectul său poate fi resimțit în mod excepțional de rapid. Încearcă-o pentru tine!

Vitamina C liposomala

Înapoi