Produse - Produse din plante medicinale - Suplimente nutritive - Dispozitive medicale - Pachete promoționale Carieră Blog Contact Termeni și condiții
0

 

De ce este vitamina C liposomală o alegere mai bună decât cea tradițională?

2021-02-25

Vitamina C are o serie de efecte benefice asupra corpului uman. Se poate afirma că este un antioxidant esențial pentru noi. Deoarece corpul nostru nu o poate produce, suntem obligați să o introducem noi din exterior cantitatea  și calitatea necesară de vitamine.

Cu toate acestea, nu e totuna modalitatea, calitatea sau  cantitatea. În prezent, vitamina C lipozomală, Esența Liposomală C , care este în categoria superioară a vitaminelor C, este soluția fără compromisuri. Dar oare de ce? Această întrebare poatesă ți-o pui și, pe bună dreptate! Prin urmare, în acest articol încercăm acum să oferim răspunsuri concrete la întrebarea ta.

Luând vitamina C înainte de versiunea liposomală

Vitamina C, adică acidul ascorbic, este cel mai adesea disponibilă în formă pură, sub formă de pulbere sau ca ingredient în diferite tablete și capsule. Deși în ultimele săptămâni a existat o lipsă temporară a acestora în drogherii și farmacii, dar, în afară de situația epidemică, se poate spune că rafturile sunt pline până la prăbușire de diferite tipuri de mărci și doze de preparate de vitamina C.

Cu toate acestea, tabletele sunt în general absorbite doar într-un procent de 20%. Așa-i că nici tu nu-ți dorești ca rata de absorbție a vitaminei antioxidante și, prin urmare, efectul de stimulare a imunității să fie încertă în perioada virusului? Care este solutia? Vom spune imediat.

De ce este vitamina C lipozomală o alegere mai bună decât cea tradițională?

Ce poate face mai mult Liposomal C esența față de alte preparate din acid ascorbic?

Esența lipozomală C, este un supliment alimentar care conține acid ascorbic, ajunge într-un mod unic la celule, în interiorul celulelor  și acolo este utilizat în proporție de 90-95%!

În schimb, o tabletă normală intră mai întâi în sistemul digestiv și apoi în sânge, așadar 80% din totalul de vitamine nu este absorbită!

Producția de vitamine lipozomale C, este efectuată astfel încât o membrană exterioară protejează vitamina cu efect antioxidant, lucru care o ajută să pătrundă în interiorul celulelor. Membrana exterioară este similară cu cea a celulelor din organism. Caracteristica sa deosebită este că este capabilă să se absoarbă într-o cantitate, care în mod normal, era posibil doar cu administrarea intravenoasă a vitaminei C .

Dacă nu doriți să vă lăsați sănătatea la voia întâmplării și doriți să vă stimulați sistemul imunitar, alegeți Esența Limuvit ungurească ca produs suplimentar, care poate fi absorbit în același mod ca și vitamina C lipozomală menționată mai sus. Însă, aceasta este un produs de multivitamine care conține  vitaminele C și toate B-urile, precum și vitaminele D, K și A, pe lângă care, conținutul de luteină, licopen și lecitină din soia oferă un efect excelent.

Cu toate acestea, pentru a activa imunitatea organismului în mod natural, puteți alege și capsulele de Ciuperca stridie Plus, care conțin ciuperci de stridii uscate și vitamina C, vitaminele B și D și vitamina K, sodiu, fier, iod, seleniu și zinc, precum și cupru, crom și acizi grași esențiali. Protejează eficient vasele de sânge. Administrarea acestora în mod regulat poate ajuta la prevenirea aterosclerozei, poate preveni creșterea tensiunii arteriale, reducând totodată riscul apariției diferitelor boli de inimă. Poate fi un ajutor excelent în atenuarea bolilor inflamatorii, precum și în protejarea împotriva bacteriilor, ciupercilor și a virușilor.

Vitamina noastră C Liposomală o găsiți aici (dați clic aici): Vitamina C Liposomală

Produsele noastre sunt accesibile în mod rapid și sigur cu comenzi online și livrare la domiciliu.

Vitamina C liposomala

Înapoi