Produse - Produse din plante medicinale - Suplimente nutritive - Dispozitive medicale - Pachete promoționale Carieră Blog Contact Termeni și condiții
0

Cum Te putem ajuta?


Stimate Vizitator!

Vă salut Numele meu este Vakarcs István Bálint şi sunt administratorul firmei Natur Comodit SRL. Administrez această firmă înfiinţată la Oradea în 2015, împreună cu soţia mea ca o afecere de familie. Iubim natura şi credem în puterea plantelor medicinale,este un lucru minunat care dorim sa le transmitem si oamenilor din jurul nostru.Menirea noastra este sa ajutam oamenii obosiţi de munca şi pe bolnavi în ameliorarea durerilor lor şi în uşurarea vieţii lor de zi cu zi .Firma noastră este o afacere de telemarketing, se ocupă de comercializarea produselor de ingrijire a pielii, antiinflamatoare, calmante, de întărire a sistemului imunitar, de îmbunătăţire a digestiei şi tratare a problemelor de tensiune şi a diabetului, toate aceste produse fiind obţinute din materii prime naturale.,extrase din plante medicinale.

Scopul meu şi al colegilor mei este să schimbăm viaţa de zi cu zi a cât mai multor oameni, să îi scăpăm de dureri şi să-i ajutăm să obtina o viaţă cât mai fericită, oferindu-le soluţii adevărate.Produsele noastre nu sunt leacuri minune ci sunt obtinute din plante medicinale ….si cum stim sunt cunoscute deja de mai bine de 1000 de ani,sunt.. darurile lui Dumnezeu!!

Bineînţeles, produsele noastre sunt produse testate şi aprobate oficial, au fost dezvoltate în conformitate cu necesităţile şi părerile clienţilor noştri şi au obţinut recomandarea Asociaţiei Terapeuţilor Naturişte din Ungaria.

Consultantii noştri specializaţi vă stau la dispoziţie ,sunati-ne cu incredere suntem aici sa v-a ajutam.Noi considerăm că este important să ne comunicaţi părerile dumneavoastră. După utilizarea produselor noastre va rugam frumos ne informati de rezultatul obtinut. Inseamna mult pentru noi.Vă rugăm să ne contactaţi cu încredere, să vă putem ajuta zilnic în menţinerea sănătăţii dumneavoastră!

Tel.: 0724-601.078
naturcomodit@gmail.com
Vă dorim sănătate!
Echipa Natur Comodit