Produse - Produse din plante medicinale - Suplimente nutritive - Dispozitive medicale - Pachete promoționale Carieră Blog Contact Termeni și condiții
0
Home / Produse din plante medicinale
Ceaiul Vrăjitoarea subțirică - 20 plicuri

Ceaiul Vrăjitoarea subțirică - 20 plicuri

Mixtură de ceaiuri din plante medicinale pentru detoxifierea organismului

Stoc epuizat
Preț: 35 Ron

Comandă telefonică: 0724.601.078

Descriere


Această mixtură de ceaiuri din plante medicinale este conceput pentru întărirea sistemului digestiv. Astfel poate ajuta în ameliorarea durerilor de stomac, ficat și fiară. Este recomandată pentru dietă și cure de slăbire.

Cum reduce durerile de stomac, ficat, fiară și ajută și la cure de slăbire?

Am ales cele mai bune plante medicinale pentru întărirea sistemului digestiv:

Urzica: Curăță corpul datorită efectului său diuretic și de purificare a sângelui. Ajută organismul să scape de substanțe secundare din metabolism. Curăță sistemul digestiv, îmbunătățind astfel absorbția nutrienților valoroși și pierderea în greutate.

Coada calului: datorită efectului diuretic, elimină apa adunată în exces din organism.

Frunze de nalbă: Accelerează procesele metabolice ale organismului și stimulează digestia. De asemenea, ajută ficatul și rinichii să prelucreze substanțele nocive.


Plantele medicinale chiar sunt așa de bune?

Cel mai mare avantaj al plantelor medicinale este că organismul uman reacționează foarte bine la ele. Îi este mai ușor să le prelucreze, deoarece conțin substanțe active naturale. Acest fenomen permite ca substanțele active să fie absorbite mai ușor de organism și cu un procent mai mare față de substanțele sintetice. Din plante medicinale au fost create întotdeauna tratamente naturale. De aceea credem și folosim și noi plante medicinale.

Important de știut

Produsul NU CONȚINE coloranți sau arome artificiale, nici substanțe chimice! Durerile pot fi ameliorate și cu puterea naturii, fără chimicale și substanțe nocive.

Indicații de utilizare

Pentru o ceașcă de ceai se folosește un pliculeț de ceai. În prima săptămână a unei cure se pot folosi două pliculețe de ceai la o cană. Durata unei cure este de o lună de zile. Pentru un rezultat și mai bun, cel mai bine ar fi o cură de trei luni de zile, pentru ca plantele din ceai să-și exercite pe deplin efectele benefice.

Modul de împachetare a ceaiurilor noastre împiedică atât evaporarea uleiurilor volatile, respectiv a substantelor active, cât și uscarea timpurie.

Locul de origine

Ceaiul probă de dans este produs în Ungaria.