Produse - Produse din plante medicinale - Suplimente nutritive - Dispozitive medicale - Pachete promoționale Carieră Blog Contact Termeni și condiții
0

Dragul nostru client

Te informam ca din data de 25 mai 2018 se aplica prevederile Regulamentului UE nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vrem sa iti asiguram servicii sigure si sa te ajutam sa iti fie viata mai usoara.

Stim cat de importante sunt pentru tine protectia datelor tale cu caracter personal si asigurarea confidentialitatii acestora.

Pentru asta noi, Natur Comodit intelegem preocuparile tale, in ceea ce priveste asigurarea securitatii in prelucrarea datelor tale si luam masuri technice si organizatorice adecvate conta distrugerii, pierderii divulgarii neautorizate a datelor cu caracter personal transmise stocate sau prelucrate in alt mod sau contra accesului neautorizat la acestea. Datele tale sunt folosite de catre noi numai pentru a te servi si a te ajuta pe tine.

Conform Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al ConsiliuluI privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestore date,beneficiati de urmatoarele drepturi:

- dreptul la acces
- dreptul la rectificare
- dreptul la stergere –asta inseamna ca aveti dreptul de a solicita stergerea datelor prelucrate de noi.
- Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata transmisa operatorului de date la S.C. Natur Comodit din Oradea
- prin posta la sediul firmei: str M. Averescu nr. 107 Oradea.
- prin email: naturcomodit@gmail.com
- Ne angajam sa aplicam toate masurile technice si organizatorice adecvate pentru asigurarea securitatii datelor dumneavoastra personale..
-Stam la dispozitia ta pentru orice informatii ai avea nevoie. Ne face placere sa fim in contact cu tine.

Cu respect si prietenie:

Natur Comodit

S.C. Natur Comodit Srl
Romania
Oradea, Str. Alexandru Averescu Nr. 107
Tel.: 0738659043