Produse - Produse din plante medicinale - Suplimente nutritive - Dispozitive medicale - Pachete promoționale Carieră Blog Contact Termeni și condiții
0
Home / Suplimente nutritive
Flexigen – 480 ml

Flexigen – 480 ml

Soluție colagen

Stoc epuizat
Preț: 270 Ron

Comandă telefonică: 0724.601.078

Descriere


De la vârsta de 20-25 de ani producția de colagen încetinește în organismul nostru, iar în jurul vârstei de 50-60 de ani această producție se oprește aproape complet.Așadar, organismul are nevoie de suplinirea sau de stimularea formării colagenului. Acest lucru este necesar pentru că, printre altele, protejează articulațiile de la uzură. Organismul are nevoie de colagen precum motorul unui autoturism de ulei.

Recomandăm băutura Flexigen colagen datorită componententelor:

  • pentru restabilirea flexibilității articulațiilor, tratarea articulațiilor deteriorate,
  • pentru articulațiile, celule osoase, celule tendinoase, celule cartilaginoase, sănătoase,
  • pentru articulațiile deteriorate, sau pentru cele grav inflamate, pentru ameliorarea durerilor cauzate de cartilaj,
  • pentru tratarea afecțiunilor articulare grave, care cauzează dureri abrazive sau dureri permanente,
  • pentru creșterea elasticității pielii, îngrijirea părului și a unghiilor,
  • pentru menținerea stării vaselor de sânge.

De ce este unică această băutură?

  1. Băutura de colagen Flexigen conține vitamine și minerale sub formă liposomală, așadar biodisponibilitatea acestor substanțe poate fi chiar și peste 94% de colagen hidrolizat,
  2. Extractul de ceai verde prezent în Flexigen conține polifenoli într-un procent de 95% și sulf organic (MSM metil-sulfonil-metan). Ținând cont de faptul că, în alimentația noastră de azi, raportul Omega 3 și Omega 6 are tendința de a balansa în exces la acizi grași Omega 6, liposomii din celule se rup și se eliberează enzime NNO (metalproteinaze matrice), care, pe de o parte deteriorează rețeaua de colagen din corp, iar pe de altă parte pot provoca inflamații. Polifenolii prezenți în Flexigen, precum și MSM blochează aceste enzime protejând astfel articulațiile de inflamație, totodată protejând și matricea de colagen și țesuturile conjunctive de degradare.
  3. Al treilea factor unic este tripla combinație de vitamina C, L-lizina și L-prolina. Băutura de colagen asigură organismului aminoacizii necesari pentru încorporarea colagenului. În plus, formarea fibroblastelor (celulele țesutului conjunctiv) trebuie stimulată pentru ca formarea structurii matricei de colagen să pornească eficient. Vitamina C, L-lizina și L-prolina împreună ajută eficient, pot crește numărul de fibroblaste chiar și cu 40%.

Principalele componente sunt: vitamina D3, acid hialuronic, zinc, seleniu, mangan, acid pantotenic, vitamina E, vitamina A, L-lizina, L-prolina.

Doza zilnică recomandată: pentru adulți este de 16 ml/zi. Produsul conține 480 ml și este suficient pentru o lună.

Depozitare: sub 20 grade Celsius, într-un loc umbros și răcoros.

Se pune în frigider înainte cu 2 ore de la deschiderea recipientului.