Produse - Produse din plante medicinale - Suplimente nutritive - Dispozitive medicale - Pachete promoționale Carieră Blog Contact Termeni și condiții
0
Home / Suplimente nutritive
Esența Limuvit

Esența Limuvit

Multivitamină Liposomală

Stoc epuizat
Preț: 270 Ron

Comandă telefonică: 0724.601.078

Descriere


Pe baza studiilor și experienței clienților, recomandăm pentru următoarele afecțiuni:
  • Răceli, gripă și alte boli infecțioase
  • Anemie, oboseeală
  • Ulcer gastric
  • Probleme vasculare
  • Efectele nocive cauzate de la fumat
  • Stare generală de rău, stres,
  • Pentru tratarea bolilor alergice și astm
  • Vedere slăbită

Ingrediente: Vitamine:  B1,B2,B3,B5,B6,B7,B9,B12,C,D, K, E, A

Alte: luteină, licopen, lecitină de soia

Cred că ați auzit că sistemul nostru imunitar este expus la nenumărate atacuri, nu doar  numai vremea, ci și stilul nostru de viață, alimentele, toxinele care ne atacă (din aer, apă, sau chiar din pământ), stresul care ne paște ne poate dăuna și ne poate provoca multe probleme.

Din păcate efectele adverse pot provoca nu doar câteva zile de răceală, ci chiar și indigestii, boli cardiovasculare, inflamații, stare de rău, slăbirea vederii, ba chiar și cancer. Este foarte importantă prevenirea și tratarea acestora.

Esența Limuvit ajută la toate acestea! Conține 16 tipuri de substanțe active care au concentratetoate vitaminele B („B complex”), vitaminele A, C, D, E și K, precum și în plus, substanțe pentru îmbunătățirea vederii

Datorită tehnologiei liposomale esența Limuvit este absorbită cu eficacitate remarcabilă, astfel încât acest nivel de absorbție era atins doar prin perfuzie sau injecție venoasă.

Vitaminele liposomale sunt obținute din apă sau apă purificată. Așa, din păcate, liposomul poate duce și impuritățile aflate în apă, acestea ajungând cu ușurință în celule. Însă, la crearea Esenței Limuvit specialiștii nu s-au mulțumit cu apa purificată, ci au folosit apă distilată fără impurități.

Produsul nu conține coloranți artificiali, nici substanțe chimice, prin urmare nu încarcă organismul.

 

Cum trebuie utilizat Esența Limuvit?

Zilnic 1 x 5 ml, utilizați dozatorul din cutie.  A se agita înainte de utilizare.