Produse - Produse din plante medicinale - Suplimente nutritive - Dispozitive medicale - Pachete promoționale Carieră Blog Contact Termeni și condiții
0

TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ati venit la magazinul on line naturcomodit.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre inainte de a face o comanda. Utilizarea website-ul naturcomodit.ro si plasarea de comenzi online pe acest website reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mentionate in cele ce urmeaza.  Daca nu sunteti lamurit cu privire la acestea, va rugam sa ne contactati pe email sau telefon, inainte de a plasa o comanda.

+Date generale

Reglementarile descries mai jos sunt valabile pentru activitatile comerciale desfasurate de: S.C. Natur Comodit SRL, Jud. Bihor, Oradea, str. Alexandru Averescu nr. 107, 34592993, J5/879/2015, Tel.: 0724601078,E-mail: naturcomodit.info@gmail.com
NaturComodit SRL. comercializeaza bunuri si servicii prin magazinul online www.naturcomodit.ro.
Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar NaturComodit.SRLa luat la cunostinta si agreat conditiile prezentului website.
Corespondenta  oficiala se poarta pe fax sau mail.
Definirea termenilor utilizati
Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul prezentului website sensurile mentionate mai jos:
Site/domeniu - spațiu în care sunt situate informații pe rețeaua de internet;
Continut -  totalitatea elementelor ( informatii, texte, imagini ) cuprinse de prezentul site;
Serviciu – facilitarea achizitionarii de bunuri si servicii prin mijloace de comunicare de la distanta ( internet, telefon).
Utilizator - Persoana fizica sau juridica care foloseste continutul prezentului site cu respectarea termenilor si conditiilor;
Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
Client - Persoana fizica sau juridical care achizitioneaza bunuri si servicii prin intermediul magazinului online www.naturcomodit.ro;
Consumator - orice persoana fizica sau juridica care utilizeaza bunurile si serviciile siteului in alte scopuri decat comerciale;
Document – prezentul document intitulat Termeni si Conditii de vanzare-cumparare;
Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre NaturComodit.SRLprin www.naturcomodit.rointr-o anumita perioada, fara sa reprezinte nici un angajament;
Tranzactie – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre NaturComodit.SRL catre Client indiferent de modalitatea de livrare;
Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre NaturComodit.SRLsi un client, persoana fizica, in cadrul sistemului de vanzare organizat de Naturcomodit.ro, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

+Conditii de folosire a site-ului

Accesul la serviciile furnizate de acest site se face exclusiv prin accesarea site-ului public naturcomodit.ro. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea dvs. la prezentul regulament.
Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, dvs. sunteti singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, raspundeti pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, NaturComodit.SRL sau oricarui tert cu care NaturComodit.SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
In cazul in care nu sunteti de acord si/sau revocati acceptul dat pentru acest regulament: a puteti renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de NaturComodit.SRL prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea NaturComodit.SRL  de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Naturcomodit.roNaturComodit.SRL va sterge toate datele care fac referire la dvs. in baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Puteti reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
Pentru a va exercita dreptul de renunta la serviciile site-ului, puteti sa contacteti Naturcomodit.ro, sau sa folositi legaturile din continutul primit de la NaturComodit.SRLdestinate acestui scop.
Dvs. in calitate de Clientul nu puteti sa revocati acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care nu veti achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Naturcomodit.ro
In cazul in care ati achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de NaturComodit.SRLsi va revocati acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, NaturComodit.SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Putem sa modificam sau sa intrerupem, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.
Putem schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.
Ne rezervam dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

+Continutul si drepturile de autor

Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Naturcomodit.ro, folosirea continutului sau a oricarei parti din acesta in afara site-ului Naturcomodit.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al NaturComodit.SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Naturcomodit.ro
Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre NaturComodit.SRLsi acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea NaturComodit.SRL cu referire la acel continut.
Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.
In cazul in care NaturComodit.SRL confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor parti din continut definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista, si nu reprezinta un angajament contractual din partea NaturComodit.SRL pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea NaturComodit.SRLsi/sau al unui angajat al NaturComodit.SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

+Date de contact

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate noua se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil dvs si Naturcomodit.ro, Prin completarea formularului de contact sau alte mijloace de comunicare adresate noua, consimtiti astfel sa primiti notificari din partea NaturComodit.SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

+Politica de vanzare

Pentru a i se permite accesul la serviciu, va trebui sa acceptati prevederile prezentului document.
Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un cont, primind un nume de utilizator (Username) si stabilindu-si o parola.
Parola fiecarui Utilizator este confidentiala, netransmisibila iar utilizarea parolei de catre o alta persoana decat cea autorizata conduce la anularea accesului in pagina. Fiecare Utilizator este raspunzator de utilizarea inregistrarii sale.
Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau.
Daca sesizati orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dvs va rugam sa ne anuntati. Nu va fi raspunzatori pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, NaturComodit.SRLisi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date.
Ne rezervam dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de Naturcomodit.ro, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu NaturComodit.SRLun limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine NaturComodit.SRL sau partenerilor sai.
Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera un asemenea fapt, ne rezervam dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu. De asemenea, in aceasta situatie clientul/clientii care folosesc impreuna un singur cont nu vor mai putea beneficia de ofertele speciale ale site-ului.
In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o sau a anulat-o, ne rezervam dreptul de a bloca contul acelui client, fara notificare prealabila.

+Produsele comercializate de Naturcomodit.ro

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.naturcomodit.rosunt produse noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv NaturComodit.SRLisi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau in cazul in care intevin alte probleme care impiedica NaturComodit.SRL sa onoreze comanda.

+Preturile prezentate includ TVA

Preturile prezentate includ TVA  si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel din formularul de comanda pe care l-ati completat si confirmat pe site.
Nu oferim nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

+Preturi si oferte promotionale

Ne rezervam dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara o notificarea in prealabil.
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

+Cum se face comanda

Puteti efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.
Prin finalizarea comenzii consimtiti ca toate datele furnizare de dvs, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
Prin finalizarea comenzii consimtiti sa va contactm, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Naturcomodit.ro, in functie de scop/situatie
Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de dvs;
Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor;
Informarea cu privire la stadiul livrarii produselor, la conditiile de plata, precum si cu privire la orice probleme care se pot ivi pe parcursul derularii raporturilor contractuale derulate in baza respectivei comenzi.
Putem denunta automat comanda efectuata de catre dvs, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
Datele furnizate de catre dvs, pe site sau in cuprinsul comenzii, sunt incomplete sau incorecte;
Activitatea dvs pe site poate si/sau produce daune de orice natura NaturComodit.SRLsi/sau partenerilor acestuia.
Din momentul in care validati contravaloarea comenzii efectuate sau in care va informam cu privire la comanda dvs validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
In cazul in care va modificati datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre dvs inainte de momentul modificarii.
Programul de preluare al comenzilor este prin formular online non stop, iar telefonic de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00 prin curier sau posta.
Comanda telefonica - puteti efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant al justshops.ro. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.
In cazul in care aveti o problema cu o comanda si nu pot fi rezolvata pe mail si doriti mai multe amanunte sau sa clarificati situatia sau doriti o sugestie,clarificare,indrumare va rog sa trimiteti mailemail: naturcomodit.info@gmail.com

+Cum se plateste

Plata se poate face cu RAMBURS (cu plata la livrare) . Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.naturcomodit.roconform acestor "Termenii si conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.

+Livrarea

Livrarea produselor se va face prin curier rapid, oriunde pe teritoriul Romaniei in termen de maxim 10 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii dumneavostra.
Livrarea prin curier este posibila cu plata prin ramburs.
Ne rezervam dreptul sa solicitam Clientilor confirmarea comenzii emise inainte de onorarea acesteia prin contactarea clientilor in cazul clientilor aflati la prima comanda efectuata catre Naturcomodit.ro
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze clientul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare clientul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu Naturcomodit.ro, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma impreuna cu consilierul client Naturcomodit.ro, numai in scris prin e-mail.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie dovada incheierii contractului de vanzare-cumparare, conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.
Ne rezervam dreptul sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Estimarea de pret este pentru locatiile acoperite de curieri fara kilometrii suplimentari

+Garantia produselor si reclamatiile

NaturComodit.SRLraspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.
Clientul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescriptiile date de Naturcomodit.roNaturComodit.SRLnu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre client.
Reclamatiile trebuie realizate conform prevederilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in seama:
reclamatiile se transmit in scris.
reclamaţii se transmit în maxim 48 ore de la data livrarii catre client si dupa acest termen nu mai este valabila reclamatia
reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei, cauzele  presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier. In cazul in care produsele sunt returnate catre NaturComodit.SRLneinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca NaturComodit.SRL sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.
NaturComodit.SRLva raspunde reclamatiei în termen de max. 5 zile de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, NaturComodit.SRLpoate sa decida: respingerea reclamatiei, remedierea mărfii reclamate pe cheltuiala sa, acordarea unui rabat sau înlocuirea mărfii sau returnarea acesteia.
Nici o reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata, prelucrata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.
Clientul nu este indreptatit sa solicite daune interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la NaturComodit.SRLdaca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

+Politica de returnare a produselor

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TOT CONTINUTUL.
NERESPECTAREA PREVEDERILOR DE MAI JOS ATRAGE DUPA SINE INVALIDAREA RETURULUI


In conformitate cu O.G. 130/2000, Consumatorul, persoana fizica are dreptul de a denunta orice contract la distanta in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul serviciilor de la incheierea contractului.
Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Pasii necesari pentru returnarea produselor:
1.Clientul este obligat sa notifice NaturComodit.SRLasupra intentei sale de a returna produsele achizitionate, prin email, la naturcomodit.info@gmail.com, care va cuprinde numarul comenzii, numele si adresa de email a clientului, denumirea si numarul produselor returnate, un cont bancar al clientului.
2.Clientul poate expedia produsele catre NaturComodit.SRL DOAR PRIN CURIER RAPID, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor.  Utilizare de catre client a oricarui alt mijloc de  transport inafara CURIERULUI RAPID pentru returnarea produselor indeptateste NaturComodit.SRL sa considere returul ne-valid si sa refuze restituirea pretului. 
Clientul poate returna produsele achizitionate numai insotit de ambalajul original, copie dupa chitanta si chitanta de la curier in original. Produsul trebuie sa prezinte eticheta originala si in conditiile in care a fost livrat plus documentele care l-au insotit.
De retinut :
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Inlocuire sau Rambursare Contravaloare Produse
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va realiza prin transfer bancar in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului, in acest cost intrand doar valoarea produselor, nu si transportul aferent comenzii.
In cazul in care Clientul solicita inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
In cazul in care Clientul a returnat un produs si solicita inlocuirea iar NaturComodit.SRLnu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi Clientului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care Clientul accepta acest lucru.
Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client.

+Newsletter

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia romana si internationala.
Primirea newsletter presupune completarea unui formular de catre dvs si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Puteti de asemenea sa va manifestati acordul privind primirea newsletter-ului la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.
Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre NaturComodit.SRLin limitele Politicii de confidentialitate.
Renuntarea la primirea newsletter-ului de catre dvs, se poate face in orice moment astfel:
Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui newsletter primit;
Prin modificarea acceptului sau de a primi newsletter-ul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului;
Ne rezervam dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter-ul, fara nici un angajament ulterior din partea NaturComodit.SRL sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. NaturComodit.SRLdetine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

+Limitarea de responsabilitate

Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. NaturComodit.SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.
NaturComodit.SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
NaturComodit.SRLnu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.
NaturComodit.SRL nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris Naturcomodit.ro
NaturComodit.SRLnu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
NaturComodit.SRLeste exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al NaturComodit.SRL atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
Exceptand obligatia legala de garantie, NaturComodit.SRLnu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca: serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului, serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel, produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
NaturComodit.SRL depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea NaturComodit.SRLnu isi asuma nici o obligatiei si nu garanteaza in nici un fel ca acest site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. NaturComodit.SRLisi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.
NaturComodit.SRLnu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.
NaturComodit.SRLnu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile Naturcomodit.ro
NaturComodit.SRLnu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca NaturComodit.SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
i. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;
ii. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
iii. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;
iv. orice alta problema legata de continutul Site-ului.

+Politica de confidentialitate

NaturComodit.SRLgaranteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre NaturComodit.SRLpentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre NaturComodit.SRLnu implica obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Informatiile furnizate catre NaturComodit.SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. NaturComodit.SRLnu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
NaturComodit SRL. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia clientilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): dreptul de a cere NaturComodit.SRLsa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; dreptul de a cere NaturComodit.SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere NaturComodit.SRLsa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; dreptul de a cere NaturComodit.SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
NaturComodit.SRLnu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Nu promovam SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre NaturComodit.SRLprin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
NaturComodit.SRLnu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca NaturComodit.SRL nu va face publice datele respective.
NaturComodit.SRLse obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale Utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
NaturComodit.SRLnu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

+Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care s-a prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art.

+Litigii

Prin folosirea site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre NaturComodit.SRLUtilizatorului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare". NaturComodit.SRLnu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
Orice litigiu aparut intre Utilizatori si NaturComodit.SRLva fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din Satu Mare, Satu- mare.

+Dispozitii finale

NaturComodit.SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
NaturComodit.SRLnu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
NaturComodit.SRL isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
La o comanda anulata sau neridicata, contul Utilizatorului se va bloca iar acesta nu va mai avea aveti acces la comenzi. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. De asemenea la o comanda returnata cupoanele aferente acelei comenzi nu se mai trimit.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului naturcomodit.ro, Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

+GDPR

Te informam ca din data de 25 mai 2018 se aplica prevederile Regulamentului UE nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vrem sa iti asiguram servicii sigure si sa te ajutam sa iti fie viata mai usoara.

Stim cat de importante sunt pentru tine protectia datelor tale cu caracter personal si asigurarea confidentialitatii acestora.

Pentru asta noi, Natur Comodit intelegem preocuparile tale, in ceea ce priveste asigurarea securitatii in prelucrarea datelor tale si luam masuri technice si organizatorice adecvate conta distrugerii, pierderii divulgarii neautorizate a datelor cu caracter personal transmise stocate sau prelucrate in alt mod sau contra accesului neautorizat la acestea. Datele tale sunt folosite de catre noi numai pentru a te servi si a te ajuta pe tine.

Conform Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al ConsiliuluI privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestore date,beneficiati de urmatoarele drepturi:

- dreptul la acces
- dreptul la rectificare
- dreptul la stergere –asta inseamna ca aveti dreptul de a solicita stergerea datelor prelucrate de noi.
- Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata transmisa operatorului de date la S.C. Natur Comodit din Oradea
- prin posta la sediul firmei: str M. Averescu nr. 107 Oradea.
- prin email: naturcomodit@gmail.com
- Ne angajam sa aplicam toate masurile technice si organizatorice adecvate pentru asigurarea securitatii datelor dumneavoastra personale..
-Stam la dispozitia ta pentru orice informatii ai avea nevoie. Ne face placere sa fim in contact cu tine.

Cu respect si prietenie:

Natur Comodit

S.C. Natur Comodit Srl
Romania
Oradea, Str. Alexandru Averescu Nr. 107
Tel.: 0738659043